Wednesday, December 17, 2008

Reklaamides raamatuid ja Indiat, väsimatult

Sõidan homme Tallinnasse loomade hoiupaika Aidi Valliku raamatu esitlusele. Tulge ka, kes te seal oma varbaid vaatate. Kl 11 algab. Raamat on hästi tore ja väärib ostmist. Jõulukingiks sobib väga hästi. Luguge selle kohta Aidi ja ka Oti blogist, mille lingid leiate minu blogist. Mõlemad on nüüd orkutis ka esindatud. Seal on ka pilte raamatust.
Ja kui olete Aidi ja Oti raamatu ära ostnud, siis ostke minu oma ka :) (link on blogis, orkutis on ka community). Päevalehest ja Lääne Elu toimetusest saate odavamalt kui poest. Nagu Dannar täna mainis: ära müü otse, siis ei lähe see raamatupoodide edetabelite arvestusse. Nojah. las olla, toimetusest ostes hoiate ikka oma 60 krooni kokku, raske aeg ju.
Täna hakkas selguma, kuidas Indiasse saab. Tundub, et sõidan 18. jaanuar ja tagasi 16. veebruar. Travel In'i otselennuga Goasse, aga paketihotellis ei ela, ikka rannahurtsikutes, mis on palju lahedamad. Kui keegi tahab veel liituda, siis veel saab. Ilmselt on seltskonnas neli inimest. Tagasi saab tulla ka poole pealt, ei pea kuu aega olema. Lend maksab 8990, viisa sutsu üle 1000. Hea oleks, kui koos oleks paarisarv inimesi, sest siis saab kahekesi ühe maja võtta. Isu tekitamiseks - Goas on praegu päeval umbes 30 kraadi õhus ja umbes sama palju vees. Öösel on ka soe, aga leebem muidugi. Rahvast on vähem, kui varasematel aastatel ja liiga suurt sebimist pole.
Ärge passige siin külmas ja steriilses Eestis, Indias on mustus, malaaria ja tüsedad naised - on ju ahvatlev :). (Malaaria kohta muidugi liialdasin, seda pole vaja karta, mustus ka suhteline mõiste. Tüsedad naised on aga kindel värk. Ah, pagan, mehed unustasin ära - neid elab seal ka muidugi nii vuntsidega, "ujumisrõngastega" kui ka ilma nendeta. "Ujumisrõngas" võrdub "sangad", you know.)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home