Sunday, November 30, 2008

Karistus: Mina, mina, mina...

Päevalehes on väga lahe artikkel. Otsisin Youtubeist ühe selle karistusloo üles. Oi-oi, kui rockimehed peaksid tund aega sellist muusikat kuulama, siis nad ilmselt tõesti mõtlevad enne, kui ise naabreid segama hakkavad. See video on karaoke tekstina. Lugege sõnu. Enesekesksemat lauluautorit annab otsida. Artikkel ise siin, lõpus on lugu.

USA kohtunik karistab rikkujaid Barry Manilow muusikaga (0)
30.11.2008 12:39 Autor: Tiiu Laks

USA kohtunik otsustas öörahu rikkujaid ja naabreid müraga segavaid bändimehi karistada tunni ajase Barry Manilow plaadi kuulamisega.
Kohtunik Paul Sacco leidis, et tavalised karistused öösiti oma setereot liiga kõvasti kuulavaid või naabrite meelehärmiks bändiproovi korteris tegevaid inimesi ei veennud ning nad sattusid kohtu ette üha uuesti ja uuesti.
Niisiis otsustas Sacco neile nende endi rohtu maitsta anda ja käsib neil nüüd tema valitud muusikat tund aega valjusti kuulata.
Praegu on selleks kaks varianti - kas tund aega Barry Manilow'd või lastesaate "Barney ja sõbrad" tunnusmeloodiat.
Sacco kinnitusel on see korduvrikkujate arvu kahandanud. Ning kui kellelegi peaks mõni Manilow laul meeldima, siis see eemaldatakse kuulatavate lugude nimekirjast, sest kogu karistuse põhimõte on sundida rikkujat kuulama muusikat, mis talle ei meeldi.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home