Sunday, October 26, 2008

Vesi läheneb, aga mis siis - Rumse oskab ujuda

Tarmo, kui sa seda seal Egiptuses lugema satud, siis tea, et meie maja pole veel vee all, aga torm pole ka haripunktis. Pistsin korraks nina välja ja vaatasin Väikese Viigi veetaset. Üsna kõrge on, aga ilmselt ikka üle ääre ei aja. Ehk kümme senti on veel ääreni, aga kuna lainetas ka, siis täpselt ei oska öelda. Aga mis sul sellest, eks? Kui nädala pärast tagasi jõuad, siis oleme kõige hullema stsenaariumi korral esimese korruse juba ära kuivatanud ja praeme köögis pannkooke.
Rumse läks üleujutuseks valmistuma ja trenni tegema - see tähendab, et ta läks Laine basseini ujuma. Ju nägi, et vesi on tõusmas :).
Kuna istun haigena kodus, siis seisneb mu peamine tegevus mõtlemises. No ei jõua ära mõelda, kolmas päev juba. Ja tundub, et homme tuleb ka kodus olla - hirmus mõelda kohe, kui palju mõelda, mida mõtlema peab. Aga tegelikult mõtlesin välja järgmise raamatu läbiva joone, mille kontide külge liha kasvatada. Kuna sisuliselt oleks see jõulude ajal ilmuva raamatu järg, siis viskasin praeguse pooleli oleva asja kõrvale. Las settib. Ei juhtu temaga midagi. Võtan uue ette ja pärast vaatab edasi.

1 Comments:

Blogger Tarmo Õuemaa said...

arvad, et seal oli internetti? Lähim internetipunkt oli 25 km taksosõidu kaugusel, lähim wifi miski 6-7 km ja väidetavalt kallis. Ei olnud vaeva väärt. Homme tulen sadamasse.

3:08 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home