Monday, October 20, 2008

Shampoon, kes pääses külma käest

Mees nagu mesi, sest täna lausa toitusin meest. Ja jõin lugematul hulgal teed, kus oli ka haaramatul hulgal mett sees. Ei saa kindlalt öelda, et oleks mõjunud. Mu meelest mõjus hoopis üks kurgurohi, mille apteegist ostsin. Homme peab kahjuks minema Hanilasse karjääri pildistama ja kohalike inimestega suhtlema. Eks siis õhtul tuleb jälle mesi ja mesi ja mesi, sest vaevalt see tatine ilm kuidagi eriliselt hästi mõjuks.
Ma tean, milles asi on. Selles, et meie maja on ainult ülevalt köetud. Ega alt jõuagi seda keegi kütta, paratamatus. Dushiruumiga on peamine probleem, sest igal hommikul astun vee alla, kui põrand on sama külm kui õues asfalt ja õhk ehk kraadi võrra soojem kui väljas. Soojast toast külma kätte vee alla, märjalt läbi külma koridori sooja tuppa tagasi. Õhuvahetus on hea, aga ilmselt mitte kurgule. Ja talv pole veel saabunudki. Äkki peab ikka uue elamise vaatama.
Selline tühine päev oli siis. Ahjaa, päris polnud. Tellisin Tarmo teadmata Ülla Paraselt ja Lauri Tanklerilt lood. Kogemata juhtus nii. Ja nad kirjutasidki. Väga tore. Lehes jälle tarkade inimeste arvamusi juures.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home