Tuesday, November 25, 2008

Kõik poisid ei saa suureks


Esikülg näeb välja nii. (Joonistus: Ott Vallik, parim parimaist raamatukunstnik)

Sain täna lõplikult valmis blogspotis tehtud lehekülje paari nädala pärast ilmuvast raamatust. Seda saab vaadata aadressil http://poisteraamat.blogspot.com. Siin kõrvalveerus on link ka. Panin sinna kaks Oti joonistatud pilti ja fotod tegevuspaikadest. Lugeda saab kolme väljavõtet raamatust. Lisaks on kolm arvustavat teksti, kaks neist kirjutatud lastekirjanduse spetsidelt ja kolmas (kah spetsialistilt, aga ma ei oska kommenteerida, kas ta just lastekirjandust oma tugevaimaks küljeks peab) Wimbergilt. Wimbergi jutt oli küll saadetud mulle eraviisiliselt ja loodan, et ta ei pahanda, et selle üles panin.
Kuna seal negatiivset arvustust praegu veel pole, siis on need ka kommentaaridesse oodatud :). Maailm peab ju tasakaalus olema. Avaldatud kolm väljavõtet on parandusteta, polnud lihtsalt toimetatud teksti veel võtta, aga see polegi praegu kõige tähtsam.
Raamat on kõvade kaantega traditsioonilises mõõdus, umbes 180 lehekülge, pilte oli vist 13 või 14, pole liiga lastekaks tehtud. Pildid joonistas Ott Vallik, nagu eespool öeldud. Kujundas Villu Koskaru, toimetas Kätlin Kaldmaa ja korrektuuri luges Maris Makko. Kõik toredad inimesed, kellega saab ilmselt veel koostööd teha. Ehk juba saabuval kevadel, mil loodan valmis saada raamatule järje.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home