Tuesday, July 28, 2009

Suur-Lossi maja päästeoperatsioon (parandatud)









Kirjutasin täna siia Suur-Lossi 17 majast, mis laguneb juba üle kümne aasta. Hakkasin lugu kirjutama sellest, et linn võiks maja sundvõõrandada, kui omanik ei suuda seda korras hoida ja ei müü ka kellelegi, kes tahaks ja suudaks korrastada. Nüüd helistas üks tuttav ja väitis, et maja on kuu aega tagasi maha müüdud. Seega on sellel uus omanik, kes ilmselt hakkab remontima. Seega võisin enne üht võimalikku omaniku nime mainides talle liiga teha, väites linnavalitsuse info põhjal, et tema ongi see inimene, kes ei tegelenud maja korrastamisega. Ta võib aga olla hoopis uus omanik, kes võtab asja käsile. Seega võtsin postituse maha. Niipaljut asjast siiski kasu oli, et sain asist vastukaja. Tänud "kurjale" H-le, kes omanikuvahetusest teavitas.

(tagantjärele lisatud, mhm): poleks ikka pidanud kuulama hülge möla. Võtsin postituse asjata maha, sest ei eksinud millegi/kellegi vastu. Maja on küll minemas uue omaniku kätte, kuid eelmise omaniku tegematajätmisi see ei heasta. (Palun ärge helistage mulle enam sel teemal, kui pole midagi tarka öelda. Eriti inimesed, kes arvavad end "teadjad" olevat, aga pole seda.) Maha võetud postituses nimetatud isikud olid tõesed ja nii-öelda "süüdi" maja hävimises. Minu jutu mõte oli leida võimalusi kaitsta maja. Need isikud, kes selle jaoks midagi teinud pole, on ja jäävad minu silmis _. (See märk tähendab tühja kohta, you know).

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Väga õige ettevõtmine! Armas on näha, et kellelgi on Haapsalu sedavõrd südames, minul on ka:) Pealtnäha tundub see maja väga kehvas seisus, oleks väga kahju kui seda enam taastada poleks võimalik.
Maire

10:44 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home