Tuesday, January 13, 2009

Digiboksimine ja restartimine

Ma ei tea Haapsalus ühtegi inimest, kellel poleks midagi halba Elioni kohta öelda. Pean silmas just digitaaltele ühendust. Tegelikult on ka arvutiühendus sellega ju seotud. Anyway, see on masendav. Kuna juba kolmandat päeva on suht tuuline ilm, siis telepilt hakib räigelt ja pilt kaob kohati täiesti ära. Ja loomulikult ka arvutist netiühendus. Elioni töömehed ütlevat selle peale telefonis tavaliselt seda: tehke restart! Tehke ise endale restart, oinad.
Telepildi ja neti majja toovad kaablid on ilmselt nii süsid, et natukenegi tugevama tuule korral ühendus katkeb. Kas siis kaablid ei ole Elioni rida? Nad küsivad klientidelt raha ja lubavad pakkuda kvaliteetset teenust, aga kui ma seda kohati ei saa, kas ma võin siis kohati jätta arve maksmata? Võiks ju. Kohati.
Eile olin lausa marus, kui netiühendus jälle katkes. Olin just Liibanonist Antoine'iga MSNis vestlemas. Eile tuli ka film, mida tahtsin näha. Saddami advokaadist. No ei näinud. Otsisin vihasena kohaliku Elioni numbreid, et oma viha välja pursata, aga õnneks ei leidnud. Nüüd jälle on pilt ja netiühendus mõnda aega olnud, aga enne tuli ETV2st kordusdok meediast ja sõdade kajastamisest - seda ei saanud vaadata, sest hakkis jubedalt.
Arutasime Tarmoga töö juures, et miks keegi pole neid kohtusse kaevanud. Profülaktika mõttes. Tarmo arvas, et keegi ei suuda seda läbi teha, sest nii suur firma neelab su. Ja sülitab siis läbinäritult välja. Midagi aga peaks ju saama teha.
Ja vaat siis, kui telekast tuleb mingi jube "Kassnaise" film, kus mängib halbade näitlejate kroonijuveel Halle Berry, siis see pilt eest ära ei lähe. Praegu näitab täitsa normaalselt. Tuleb endal nupule vajutada ja see kassijama lõpetada.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home