Tuesday, August 11, 2009

Särata algus

Tappev palavus on õhust kadunud ja algas uus nädal. Halb uudis see, et üks reporter läks ära ja teine pole veel laekunud, mistõttu tuli eile ja tuleb ka täna lehte kahekesi teha. Eks saab hakkama. Suuremad probleemid on ilmaga, et see reedel algavat Augustibluusi ära ei rikuks. Loodetavasti on sajud enne ära ja nädalavahetuseks kisub jälle ilusamaks.
Hea on see, et eelmise nädala uudised ja arvamuslood linnapeakandidaatidest on poliitikuid ärgitanud ja laupäevaks tuleb sel teemal veel lugusid. IRL tõstis pead ja Keskerakond teeb oma mehe valiku ka reedel. Eks seda oligi arvata, et nüüd läheb lahti.
Eile astusin arusaamatul põhjusel kahest rattapoest läbi. Jäid ette. Pole plaanis vastu talve ratast osta, aga ühe ratta peale hakkas küll suu vett jooksma. Nn custom ratas. Väga ilus ja kvaliteetne. Tuleb käed eemal hoida, pole mingit mõtet raha raisata. Haapsalus on ratas hea, aga seni pole sellest puudust tundnud. Vahemaad ratta jaoks vaat et liiga lühikesed.
Muud polegi siin juhtunud. Lähen nüüd tööle, täna küll mitte eriti hea meelega, aga seda enam tuleb kohe end liigutama hakata.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kuidas bluusil läheb? Kas ilmake on ok? Plaanime ka homme tulla, tuleb vist end ilmataadi vimkade vastu korralikult kindlustada:)
Maire

1:08 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home