Tuesday, February 24, 2009

Lipuga sünnipäev

Ilusat sünnipäeva! Väljas on väga mõnus pehme talveilm, sünnipäeva ja vastlapäeva tähistamiseks sobiv. Täna on päris paljudel tuttavatel sünnipäev, teile ka õnnitlused.
Olen esimest korda elus vabariigi aastapäeval oma majas. Või noh, minu see ei ole, aga elan lihtsalt majas, kus teisi ei ela. See tähendab ka, et pean tähtpäevadel lipu heiskama. Tegingi seda, mõned minutid jäin hiljaks, aga ärkasin suht täpselt päikesetõusu ajaks. Võtsin siis lipu ja läksin seda maja külge panema. Kuna pole veel nüanssidega kursis, siis leidsin ennast ümber maja kõndimas ja lipuhoidjat otsimas. No ei ole. Lipp on, aga pista pole kuhugi. Pole ju võimalik.
Igaks juhuks ronisin teisele korrusele ja rõdule. Majal on ringrõdu ja mõtlesin, et saan lipuvarda kuidagi ehk rõdu külge kinnitada ja küll see ilusti välja paistab. Sealtsamast siis leidsin ka koha, kuhu lipp tegelikult käibki. Nii et elan lipu all, vaatan ETVst Naksitralle ja ootan, millal paraad algab. Muri nurrub kõrval ja Muriliis tagatoas, ahjus puud praksuvad... Eh!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home