Thursday, April 30, 2009

Bestsellereist raadio ehitamise õpetuseni

Tasuta raamatute laada ettevalmistusel on järgmine etapp läbitud. Ei läinud kahte tundigi, kui kõik raamatud said kogumiskohast kultuurikeskusse taritud. Aga oli tempo ka, nüüd on käed nagu keedetud nuudlid. Remo tuli väikse kaubikuga appi ja saime kahekesi veetud.
Sellega seoses meenus, et lennujaamades müüdavad inglisekeelsed bestsellerid on äärmiselt kerged, aga samas formaadis muud raamatud palju raskemad. Võrdlesin neid täna. See jutt tähendab ühtlasi, et laadalt leiab ka bestsellereid :).
Raamatukastide hunnikut vaadates tuli ahastus peale. Homme tuleb see kõik ära sorteerida. Deem, neid on ikka päris palju. 50 raamatuga kasti venitad lihtsa vaevaga nurka seisma, aga nüüd tuleb need raamatud ükshaaval käte vahelt läbi lasta, viia kindlasse hunnikusse, sealt hiljem kärule tõsta ja siis laudadele panna.
Just selgus ka, et pole üldse kindel, et saan laupäeval kinolinalt oma reisifotosid näidata. Aparatuuri ühendamine arvutiga olevat probleemne ja peaksin pildid DVDle kirjutama. Ega see ole suur töö, aga nii ei saa ma kasutada arvuti pakutavaid võimalusi fotode näitamisel. Neil on seal selleks mingi oma masinavärk, mis pole selline, mis võimaldab slideshow'd, mida ma tahtsin teha. Näis, mis sellest saab. Aga mind paneb natuke imestama, et arvutit ei saa slideshow näitamiseks projektorisüsteemiga ühendada. Ise olen neis asjus suht tohm, ei oska vaielda, aga nii mulle väideti.
Ja lõpetuseks ei jäta loomulikult märkimata, et endiselt ootan reedel kl 11 või ka hiljem abikäsi raamatuid sorteerima. Tasuks on raamatud ise, saate esimestena pärlid üles otsida.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home